З святом Знань

З новим роком навчальним, із святом!
З святом Знань, мрій, надій, сподівань!..
Розпочнімо спокійно й завзято
Додавати у світі єднань.

Хай єднаються Серце і Тіло,
Розімкнувши незгоди бажань.
Хай розвиднеться! Й справжнєє Діло
Об’єднає нас ранком світань.

Буде Розум у дружбі з Душею
Осягати нові почуття
І насичувать юну Астрею
Розмаїттям людського буття.

Не завадять всі рабські вериги –
Світла Віра нам крила зростить.
Хай в єднанні співа «Фаргенігн»,
Щирим Словом хай пісня звучить!


Рецензии