В йна! Ненько в йна!
А вони говорять: " Немає!"
А у них цар святий,
І не бачать всієї правди.
Гинуть! Гинуть сини, брати!
Гинуть зовсім безвинні люди.
"ЗМІ" брехливі, на нашій війні,-
То сильніше за всякії "гради"!
Війна душу вбиває в тілі,
І так брат ненавидить брата!
Їх навчили не любити Кавказ,
Тепер вчать ненавидити й нас.
Лиш за те що говоримо, Мамо!
На твоїй! На своїй рідній мові.
Лиш за те що згадали сини,-
Що вони є козацкого роду.
Лиш за те що зламали систему,
Лиш за те що порвали кайдани!
І ми боримось, боримось, Мамо!
Вони ж ділять тебе, і мене!
Свидетельство о публикации №114090200359