Нична маечня

Улюблена!
Чарівна, наче Квітка,
Я шаленію без вина,
моя „крихітко”
Коралові вуста
ти облизнула
Як лелітка
ця крихітка блиста
Як сльози
зголоднілого Дракули
Нічниць
таємний нісенітний жах
Незліченний,
даремний,
недоладний страх
Мостилами
скрипить
Драбина
на підлунний дах
Де Мара по тобі
ніколи не спить
Вовчиним  воєм
скіглить у трубі
Мого кохання
засмерділий Крах







; Гуров А.А.  2008


Рецензии