П ятниця

П’ЯТНИЦЯ               

Всі дні у тижні подібні, немов близнюки,
Пливуть потоком однакові дні,
І тільки п’ятниця день особливий такий,
Бо після п’ятниці – два вихідні.

Знаю, знаю тепер і твердо на тому стою,
Що понеділок і вівторок, середа і четвер,
Понеділок і вівторок, середа і четвер
Не зрівняються з п’ятницею.
Я лЮблю п’ятницю більше, ніж Робінзон,
Я люблю п’ятницю понад, понад усе,
Якщо присниться в ніч на п’ятницю сон,
То пам’ятай, що збудеться це.

А в понеділок по барвінок піде радісно хтось,
А у серЕду черЕду без мене женуть,
А у вівторок разів сорок цілують когось,
А у четвер на шпацЕр весЕло ідуть,
А у суботу до роботи не тягне чогось,
А у неділю на весілля мене не зовуть.

12.12.1995

Пісня "П'ЯТНИЦЯ"
https://www.youtube.com/watch?v=8BDGhziZ6k0


Рецензии