Вибiр

Товаришувати,
Чи ворогувати?
Вибір за тобою,
Мир, а чи до бою.

Тільки в спілкуванні,
В щирім намаганні
Зрозумій людину
Та оту причину,

Що така, не інша,
За других не ліпша,
Що вона бажає
І як світ сприймає?

Чи на когось злиться
І готова биться?
Від образ страждає
І чи злим прощає?

Й подивись на себе,
Ти такий як треба?
Чи добряк чи злюка
І шукаєш дрюка?

Ти який товариш?
Бійку чи завариш?
Потім щоб жаліти
Й мировій радіти.
               
Мо’ товаришуєш
І не ворогуєш?
Так і хочеш жити
Та цей світ любити?

Товаришувати,
Чи ворогувати?
Вибір за тобою
І займись собою.
01.09.14.




               



 

    


Рецензии