Йдiть, жiнки, вiд тих, хто обража

Йдіть,жінки, від тих, хто ображає,
Тих хто п'є і бє вас кожен раз.
Ми і так весь час та щось втрачаєм,
Не втрачайте з нелюбами час.

Йдіть,жінки,від тих,хто зневажає,
Не терпіть солений смак образ.
Йдіть від тих,хто лівом походжає,
Йдіть від тих,хто любить напоказ.

Йдіть від тих с ким в ліжку холодає.
Так бува не раз,вогонь погас.
Тих любіть,хто щастям огортає
Без гучних,брехливий,бренних фраз.


Рецензии