Що менi втрачать окрiм вiдвертостi?

Що мені втрачать окрім самотності?
Не змовчати,краще тиш зірвать,
По мирським  шляхам невідворотності
Краще з гучним маршем крокувать.

Що мені втрачать окрім відвертості?
Я ж її готова дарувать!
Від такої,свого роду,щедрості
Кожен може трішки кращим стать.


Рецензии