Чому не хочу так тебе втрачать...

Любила...так,любила..так,безмежно,
Твою мов сталь міцну високу стать,
І все в нас було добре,як належить,
Прощались завжди,як почне світать.

Усі сварки,грайливі переважно,
Сьогодні гірше полину гірчать...
Чому ж від тебе я така залежна,
Чому не хочу так тебе втрачать?


Рецензии