Горить земля

Горить земля,горить людськими війнами,
Димить, смолою забрудня блакить.
Щоночі небо плаче за покійними,
Щоранку в небі вибухом гримить.

І де знайти покій,під чїми тинами,
Коли утрати відчай  відболить?!
Ридають матері над домовинами
І голос їхній ехом від молитв
Закрає серце...Гіркими сльозинами
Политий горицвіт на полі битв.


Рецензии