Не хочу

Нічого тепер не хочу –
не вірить цьому ніхто.
Набридли сіркові очі
у діда того Пихто.

І те, що сьогодні хочу,
ніколи ніхто не дасть,
бо наше життя зурочив
бідовий, крутий «карась».

Нічого не хочу отже –
хай навіть нове, здаля.
Щось вбито у серці – може,
коли я ще був маля…


Рецензии