Я тепер його найрозумнiша i найкрасивiша забаганка

В Черемоші б'ють ключі холодні,
Кличуть мене хвилі на світанку...
Знала ж, забавки твої голодні
Потопили не одну горянку.



Черемошу хвилі первородні
Наостанок квилять колисанку,
Я залишусь тут,та вже сьогодні
Він покличе і твою коханку.

Всі його камінчики підводні
Випьють з мене горе доостанку,
Я тепер його найрозумніша
І найкрасивіша забаганка.


Рецензии