Януся

Я вітаю тебе з Днем Народження,
І бажаю тобі  перш за все:
Миру, настрою  тільки погожого,
І кохання  палкого на взаєм,
Щоб кохала і ти,
І тебе,
Ангел завжди тебе обіймає,
І здоров’я не підведе,
Я бажаю тобі щирих друзів,
Днів веселих,
Очей не сумних,
Щоб всі мрії здійснились,
Януся,
Ти в думках завжди- завжди моїх!
30.08.2014


Рецензии