Направляю погляд в небеса

Направляю погляд в небеса
До Твого престолу благодаті,
Де нетлінна велич і краса-
Те, чого вмістить ніхто не здатний
Повністю. І спокій на душі,
Впевненість, і радість, і надія:
Бог Всевишній раду дасть мені;
З Ним здолати все в житті зумію.

Не людина Ти - Ти мій Творець
Повновладний, вічний і всесильний,
Найдорожчий, рідний мій Отець,
Що для мене проявився в Сині.

Мій Господь Ісус Христос - мій Друг.
В моїм серці хоче пробувати
Він постійно, щоб не мала мук
Й завжди щоб могла я керуватись

Святим Духом. В цім допоможи-
Усим серцем я цьогО бажаю.
Хочу Тобі віддано служить.
Боже мій, Тебе благословляю!

Хай святиться Ім'я лиш Твоє!
Тобі слава, честь і поклоніння!
Дух Святий нехай мене веде
В Твоє Царство, Боже мій, нетлінне,

У Святий Єрусалим Небесний;
Й сили кожну мить нехай дає,
Щоб дійшла я впевнено і з честю.
Я щаслива - Ти життя моє!


Рецензии