Бог - все 1 скр1зь!

Ніхто й ніщо сховатися не може
З перед Твоїх очей, Господь і Бог.
Ти знаєш радість серця і тривоги,
Направленість усіх наших думОк.

Ти всепроникливий, всезнаючий, могутній.
Ти вічний - без початку й без кінця.
Ти є любов і всюди, скрізь присутній.
Тебе ми славимо усі Свого Творця

За доброту, за мудрість , за терпіння,
Яке Ти проявляєш кожну мить
До кожного із нас, Свого творіння,
Й навчаєш нас в покорі, свято жить;

Що не потрібно нам за себе мстити-
Ти лиш єдиний праведний Суддя.
Допоможи все це нам зрозуміти-
Ти є дорога, правда і життя.

В Тобі вся мудрість, радість, спокій, щастя.
Тобою дихає усе, наш Бог Живий.
Ти Лікар наш і допомога вчасна.
За все ми щиро дякуєм Тобі.


Рецензии