Господь один дару перемогу!

Не Україні слава, а Христу!
Давайте зрозуміємо це з вами.
Дає Він всім надію й чистоту,
Він буде воювати з ворогами.

Не наша це війна - Його війна.
Господь Один дарує перемогу
Лиш тим, хто довіря Йому сповна,
Коліна хто схиляє перед Богом.

Господь не хлопчик той, на побігеньках.
"Подай!" і "Принеси!", "Іди вже геть!"
Він любить нас, нашу Вкраїну-неньку.
Він може зупинить насилля, смерть,

Якщо усі прийдемо в покаянні
В своїх гріхах, в серця приймемо всі
Христа-Спасителя. Він кожного чекає.
То ж не вагайтесь і до Нього йдіть.

"Ми -християни!" - скажуть мені більшість.
НЕМАЄ християнства БЕЗ ХРИСТА!
І без Христа кінець буде трагічним,
Де вічні муки, біль, нечистота.

Коли вмремо, гріхи усі прямують
За нами вслід. Від Бога не сховать
Ні жодного із них.Не порятують
Прохання слізні. Мусите це знать.

Хто поклоняється Богу Живому,
Колін перед людьми той не схиля.
Бог любить кожного. Він дасть нам перемогу,
Коли покаємось в гріхах: і ти, і я.

Хай Бог просвітить кожне серце, розум.
Дасть страх Господній. Інші ж всі страхи
Хай забере й дарує перемогу,
Щоб вільно в Україні жили ми.


Рецензии