Помилуй Укра ну!

Ти народився в яслах мого серця
І очищаєш його від сміття;
Ти очищаєш всю гріховну нечисть
Й даруєш вічне з Богом майбуття.

Ісус Христос, помилуй Україну,
Помилуй рід мій ввесь і мій народ;
Даруй всім віру нам живу і щиру
Й стремління до Твоїх святих висот.

Благослови, мій Боже, Президента,
Міністрів Кабінет, Верховну Раду;
Даруй всім мудрості Твоєї, що йде зверху,
Твою любов, підтримку - Ти не зрадиш.

ЛишЕ з Тобою радість, мир, свобода.
В Тобі вся мудрість. Ти даєш життя.
О, пробудись, вкраїнський ввесь народе-
Лиш з Богом матимеш щасливе майбуття!


Рецензии