О, Дух Святий!

О,Дух Святий, Ти ніжний і ласкавий;
Ти в подуві легкого вітерця;
Ти нас ведеш від слави і у славу
І силою наповнюєш серця.

Постійно в серці хочу Тебе мати,
Тобою керуватись,дихать,жить,
Гріхами різними Тебе не погашати,
Щоб жити, діяти, як Слово Боже вчить.

Двадцятий рік, як Господа пізнала...
Двадцятий рік..., та ще я не така,
Якою бути в Господі я мала б,
Щоб всим єством відображать Христа.

Прости...Помилуй...Підійми...Дай сили
Несхибно, впевнено за Господом ступать;
Дай підійматись на орлиних крилах
В небесну вись, щоб гріх перемагать.


Рецензии