Преображай!

Преображай нас в образ Твій,Господь-
Думки, слова, бажання наші й дії.
Від всього грішного нас,Господи, відводь.
Нехай святими будуть наші мрії.

Створи серця нам чисті й віднови
Духа тривалого в нутрі у нашім,Боже,
Щоб покладалися на Тебе тільки ми.
Ми віримо, у цім нам допоможеш.

Серця й уста наші хвалою наповняй,
Дай поклонятись в істині та дусі.
Все,що нерівне і криве, міняй,
Щоб в Слові ми були міцні та дужі.

Усі страхи з сердець нам удали;
Даруй нам страх лиш мать Господній,Божий,
Твою лиш волю щоб чинили ми-
Ти наша сила, наша перемога.

Дорога наша, правда і життя,
Єдиний Ідеал святий і вічний,
Хай не керують нами почуття
І не охоплює безвихідь, сум та відчай.

В Тобі лиш радість, спокій наш і мир;
Тобою дихаємо, рухаємось,Боже.
Оцей гидкий, безумний, грішний вир
Із рук Твоїх нас вирвати не зможе.

Тобі лиш поклоняємося ми,
Надіємось на Тебе й Твою ласку.
Від нас подяку щиру Ти прийми,
Надіє наша й допомога вчасна.


Рецензии