М1й народе, воля лиш в 1сус1!

Україна прагне вся свободи.
Мій народе, воля лиш в Ісусі!
Помічник єдиний для народу-
Бог; це зрозуміти мусим.

Оповита сіткою крїна,
Сіткою гріха і беззаконня.
Розірве її лиш Бог єдиний
І пошле Свої благословення.

Геть усі по суті грішні люди.
Станьмо ж перед Богом в покаянні!
Лише з Ним щасливі усі будем
В грізні і страшні часи останні.

Господи, прости усі прокляття,
Які линули із наших уст і серця...
Погаси сварок і війн багаття
І наповни душі милосердям;

За гнилі слова і нечестивий гумор,
За аборти, які є убивством,
Кожний погляд і гріховну думку,
Ненависть, жадобу, підлість, здирство;

За невірність в шлюбі, усі зради,
За лукавство і за ненажерство,
За продажність при обранні влади,
За плітки і різне богохульство.

Зупини безумство екстрасенсів,
Всемогутній Боже, й ясновидців;
Ти постав Свої границі, межі
Й охорону від таких "провидців".

Ворожбитство, чари Ти прости нам,
Що звертались ми до гороскопів-
Потонула в них вся Україна
І прямує в пекло усім скопом.

Припини в країні все безладдя.
Виведи на світлий шлях і чистий.
Хай Тобі належить уся влада,
Всемогутній, Вічний Бог Всевишній!

Хай із уст, сердець несеться слава,
Триєдиному Богу Живому
Кожну мить Отцю і Його Сину,
Всюдисущому Духу Святому!


Рецензии