Христос воскрес!

Христос воскрес! Воістину воскрес!
Нехай повсюду Богу слава лине!
Нехай молитви линуть до небес
За грішний світ і нашу Україну

Із твого серця, кожного з братів.
Зміцняйтесь в Господі, у Його Слові , в вірі,
Щоб кожен з вас життя прожить зумів
Достойно - стільки, скільки Бог відміряв.


Рецензии