Нескiнченна вiйна

Ой, ви, гори ж, мої гори,
Чи війна колись мине?
Ой, моя дівчИно-зоре,
Проведи у ніч мене,
             Я б хотів пісень співати
             Лиш тобі, тобі одній,
             Але мушу воювати
             В нескінчЕнній цій війні.
Я б хотів вірші писати
Лиш тобі, одній тобі,
Але мушу воювати,
Бо життя – у боротьбі.
               І смертельний холод кріса
               Замість тебе обійму,
               Побратаюсь з темним лісом,
               Пожаліюсь лиш йому.
Тут у горах зорі більші,
Ніж у вас в долині там,
Я б хотів складати вІрші
Моїм сестрам і братам,
               Замість того, щоб співати
               Лиш тобі, тобі одній,
               Залишаюсь воювати
               В нескінченній цій війні.


2010

Пісня "НЕСКІНЧЕННА ВІЙНА"
https://www.youtube.com/watch?v=Vny-d65Fan4


Рецензии