Двi сестри

(Жіноча)               

Дякую долі за світло і щастя родинне,
Знають усі ті, хто сестрами нас назива,
Подруга вірна, порадниця вірна єдина,
Я б підібрала слова, але нам не потрібні слова.
Де б не бУла ти далеко-далеко,
Завжди упевнена я, –
Зігріва мене, наче сонце маленьке,
Рідна сестричка моя, рідна сестричка моя.

Дякую Богу за те, що у світі у цьому
Подарував нам тепло дорогої руки,
Допомагає нам чистими бути у всьому,
І, навіть через рокИ, щоб гордилися нами батьки.
Де б не була ти далеко-далеко,
Завжди упевнена я, –
Зігріва мене, наче сонце маленьке,
Рідна сестричка моя, рідна сестричка моя.

Скільки б ми доріг не стоптали ногами,
Кожен наш день, кожен час
Руки, наче міст між двома берегами,
Завжди поєднують нас, завжди поєднують нас.

Дві сестри, як два крила у птаха,
Два джерельця щирого тепла,
Дві зорі в небесах, дві дороги в полях,
Дві сестри, як птаха два крила.

23.02.2006

Пісня "ДВІ СЕСТРИ"
https://www.youtube.com/watch?v=oCRKlPfUZeo


Рецензии