Нашесть

                З глибин віків і гордо, й величаво
                Встає легендами овіяне ім’я.
                Минуле – сон, але сліпа змія
                Не отруїла доблесті і слави.

                (Василь Симоненко)

Сліпа змія уже відкрила око…
По всій країні – нашесть змієнят.
З глибин віків гадюки одноокі
Отрутою чужинською гримлять.
Майбутнє – сон, минуле – це відлуння…
Легендами овіяне ім’я
Вбиває неабияка змія…
І гине Русь від свого повнолуння.
Син Перуна, ти довго спиш без тями,
Неначе Київ вижив із ума…
Де гідність України? Що це з нами?
Та що ж це з нами, люди, усіма?


Рецензии
Это козни дьявола перед его смертью.

+

Александр Козка   04.09.2014 14:47     Заявить о нарушении
На это произведение написано 7 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.