Лиш Бог поможе нам
На що перетворилася вона
ЇЇ, малу, неплекану дитину
Прокляті злодії обкрадують до дна
Ти озирнись та схаменись, брате
Пора до рук вже брати зброю
Пора вже в руки Батьківщину брати
Ніхто її не захистить, крім нас с тобою
Ніхто нам, брате, не поможе
Лиш той, хто всупереч всім снам
Життя своє за неї вмить положе
Лишь певно Бог поможе нам
Свидетельство о публикации №114083000237