Як Господня молитва

Заспіває пісню жайвір в небесах
І розсипле у поля,
На шовкОвих травах вранішня роса,
Умивається земля.
Рідна нам сторона,
Найдорожча вона,
Бо у кожному серці – одна.

Не живе в її душі ні біль, ні гнів,
Не підЕ на брата брат,
«Воріженьками» назвала ворогів,
Як заблудлих немовлят.
Вище всіх нагород
Твій великий народ,
Твій великий єдиний народ.

Богом створена для миру і добра,
Бачила і смерть, і гріх,
Не шкодуй нам материнського тепла,
Полюби дітей своїх.
До душі пригорни,
ПовернУться вони,
Рідні доньки твої і сини.

Єдина моя Україна,
Нескорена духом у битвах,
Моя Україна єдина,
Як єдина Господня молитва.

1.03.2008

Пісня "ЄДИНА МОЯ УКРАЇНА"
https://www.youtube.com/watch?v=BJS0gnQC9c4


Рецензии