Отча земля

(Емігрантська)

Ніч плащем крилатим
Світло дня згасила,
Миттю пролетіла
І зоря рання зійшла.
Гляну я за обрій,
Звідки плинуть хвилі,
Принесе сонце звідтіля звістку,
Там батьків мОїх земля.

Там, десь за краєм води
У ранковій імлі
Журавлиних ключів клич, клич,
Я полетів би туди,
Загубивши сліди, в ніч, в ніч…

А землі нерідній
Всі мої надії,
Найсвітліші мрії
Не віддам я, не віддам.
Гляну я у далеч,
Звідки плинуть хвилі,
І душа птахом
Лиш туди рветься,
Бо мої корені – там.

Там, десь за краєм води
У ранковій імлі
Журавлиних ключів клич, клич,
Я полетів би туди,
Загубивши сліди, в ніч, в ніч…

26.05.2005

Пісня "ОТЧА ЗЕМЛЯ"
https://www.youtube.com/watch?v=kCcQlg8WZ8M


Рецензии