Гумор. Розповзлись щурi

Розповзлись  навкруг щурі,
Та  звужують  коло…
Зустріч їх на цвинтарі,
Темрява  навколо…
То  зелені  чоловічки,
Завітали з НЛО…
Уніформи, черевички,
Та  під маскою чоло.
 Пацюків  шеф  надто   слизький,
Каже,  це  брехня, не ми,
Він  так дзявкав ще й  в колисці,
В час великої чуми.
Довго бути так не може,
Є і в Господа терпець,
Справедливість допоможе,
Та біді прийде кінець…
Якось  хижаки втечуть ,
На   свою  сумну  планету,
Добрі люди проклянуть,
  Візьмуть  їх  в багнети…

Автор  Геннадій  Сівак.
28  серпня  2014 року.


Рецензии