u should

Що ти маєш проти
Спальних вагонів,
Сивих блокнотів,
Коли на сході
Займається сонце
І набирає обертів
Нове світило
Вмочить проміння
В твоїй філіжанці
Розкриє вітрила,
Візьметься до праці.
Ким маєш ти стати
Коли Схід і Захід
Чекають на тебе,
Лунають гармати,
Розносяться стони,
Ламаються ребра
І йде брат на брата,
І йде син на батька,
Сусід на сусіда,
Ким маєш ти стати,
Людино?

27.08.2014


Рецензии