Любов моя...
Щоб ви з сином, могли мирно жити
Я і в лютий мороз за тебе стояв
Я не міг цього так залишити
Єдина моя, кохання всього життя
Не чекай більше на мене, пробач
Ти непочуєш мого сердця биття
Прошу, кохана, не плач
Пам 'ятай, у нас є маленький син
Нехай,я для нього стану героєм
Ти скажи йому, що він не один.
Його батько.З вічним покоєм..
Свидетельство о публикации №114082800829