Молитва

Ой, Боже ж мій, Боже!
Що же нам робити?
Наші діти гинуть,
Як зірвані квіти.

Кров, немов водиця,
Землю поливає.
Гинуть завжди кращі -
Хто цього не знає?

Наша бідна ненька -
Рідна Україна,
Чорну хустку вділа
На волосся біле,

Сльози тихо ллються -
Річками стікають.
А серця від болю
Души спопеляють.

Вороги прокляті -
Найманці й злодюжки,
Час прийде і втоплять
Вас у власній юшці.

Ой, Боже-ж мій, Боже!
Поможи, благаю!
Тільки вже на тебе,
Святий, полагаю!

PS (загиблим під Iлловайськом  присвячується)
                27.08.2014


Рецензии