Повертайся живим герой

За законами  математики,  кожен  бій дає мінус життя,
За законами серця матері,
Вириваються почуття………
Ви за що полягли солдатики??!
Це не ваша, любі війна….
Хтось схилився
Десь там над  мапою,
У Росії креслить маршрут,
Грає  долями наче жартами,
Намагається міцно заснуть,
НІ, не вийде, повік не виграють,
НЕ заснуть і повік
НЕ втечуть,
За законами справедливості,
Буде неба великий суд!
На Донбасі - 
Закони балістики,
У Криму – Іноземне життя……..
Моя муза так прагне вистоять,
Розказати свої почуття…….
( Мені байдуже,  може видалять)
Я, стоятиму до кінця!
Як та Надя,
Надія Савченко,
Наша льотчиця,  наш ГЕРОЙ!
Отакий в мене вийшов реквієм,
 Повертайся живим ГЕРОЙ!
28.08.2014


Рецензии