Найкращi ягоди в долинi

Найкращі ягоди в долині
Червоні кетяги калини
Ажурне ласо з павутини
Віщує осінь золоту
Гуляє вітер понад яром
Верба зажурена стоїть
Пожухли трави, пожовтіли
І вже відцвів Петрів батіг
Пустельне поле, мовчазний ліс
Окраса нашої природи
І плаче, стогне верболіз:
«Зима вже скоро буде»
Завиє вітер, загуде
Скажена, люта хуртовина
Навколо снігу намете
Припинить течію свою
Струмок, що квапиться в яру
Природа в комі. Природа жде


Рецензии