Колискова

Люлі, люлі, люлі
Налетіли гулі
Сірьожу стали колихать
Стали пісеньку співать
Пливе місяць на човні
Везе пісню дітворі
Про маленке слоненя
Що приїхало здаля
Напилося молока
Заспівало люлі-люлі
Та й заснуло у бабюлі
А у лісі, де сосна
Стриба білочка мала
В неї шубка хутряна
А в дуплі горішки
Їй не страшна зла зима
За вікном горобчик стриб
Крильцем дзобика накрив
Та й заснув на ганку
До самого ранку
А зайчата за селом
Погризли капусту
Лягли на подушки
Наставили вушки
Всі поснули, спи і ти
Малим носиком сопи
Люлі, люлі, люлі
Полетіли гулі


Рецензии