Спалахуэ в небi зiрниця

Спалахує в небі зірниця
І зорі яскраво горять
Їх в темній безодні багато
Але не берись рахувати
Бо в кожного з нас
Своя є на небі зоря
І світиться ясно й привітно
Якщо ще людина жива
Та кожної миті вмирають
Така наша доля сумна
І падають зорі із неба
Горять і згорають дотла

21 січня 2001 року


Рецензии