Стеляться шляхи-дороги

Стеляться шляхи-дороги
В жит’євім полі золотім
У кожного своя стежина
Тож будь господарем на ній
Хай здійсняться всі твої мрії
Навіяні у снах і наяву
Життя хай буде легкокрилим
За це я господа молю
Тобі я зичу росяних ранків
Залитих співом солов’я
Кохання чистого такого
Як та джерельна вода


Рецензии