Голуби

Вільний птах у небеса злітає,
В нім співа високої душі політ,
А у нас нерідко так буває,
На землі ми хочемо залишити слід.
А птахи живуть лише для себе,
Їм висот боятися не треба,
Ось чому ми рвемося у небо.

Голуби у вирій не літають,
Журавлям із заздрістю не дивляться вслід,
І пісень красивих не співають,
В них співа високої душі політ,
Вічний символ вірності і миру,
Їх не манить той далекий вирій,
Їм достатньо, що у них є крила.

Голуби летять у височінь,
Голуби летять в захмарні далі,
Крилами проміння розбивають,
На землі нас грішній залишають,
Голуби летять у височінь.

24.06.2007

Пісня "ГОЛУБИ"
https://www.youtube.com/watch?v=JRFE6O6I8gk


Рецензии