знать меру...

Растеряна немного от того
Что люди иногда не знают меры
Они готовы ради ОДНОГО
Нарушить все возможные пределы

Не стоит так мне кажется
Любить. Свои пристрастия.....

Как весело казалось
А для людей ведь пагубны они

И с мелочи все вроде начиналось

Наркотик, извращения, алкоголь
Во всем ДУША должна познать
Ведь меру

А если не удалось ей. Постой!!!
Господь ведь пресечения
Выдаст меру.

На самом деле Меру - есть гора
Которую постичь должны мы с вами
Подняться на вершину и тогда
Мы с Богом остаемся все друзьями...



Гора Ме;ру (санскр. ;;;;) або Сумеру «велика Меру» — священна гора в індуїстський та буддистський космології, де вона розглядається як центр всіх матеріальних і духовних світів.
За індуїстською традицією всесвіт часто зображається у формі лотосу, з центру якого підноситься Меру — гора, на вершині якої розташовується Сварґа — рай головного зі всіх дев Індри де, згідно з Пуранами, перебувають й інші ведичні деви. В індуїстській космології священна гора Меру знаходиться в центрі всесвіту.


Рецензии