Iмпресiонiзм

АА
Підібрала мене, обігріла.
Я забув був уже про тепло –
Нагадала про небо та крила.
Вмить подумав: «Було-не було!»

З головою у прірву поринув,
Хай вирує навколо життя!
Коли байдуже, жив чи загинув,
Смак і колір – нові відчуття.

Нові запахи і нові звуки,
Посміхаюсь тепер, як колись!
Будь! Благаю! Сердець перегуки
Назавжди в дивний відзвук злились.
27-28.08.14


Рецензии