Зажарила людей ота сволота

Снують  блазні: напищені, намащені
У своїй  рідній хаті,
Тай  мажуть смолою вікна і двері
Страшні  супостати.
Закопилили губи, набундючили брови,
Оскалили  зуби...
Ми думали, що вони  своїми стали,
Та дарма ,то звірі-не люде!
Запалила....
Зажарила людей  отая сволота,
Тай тихенько прошмигнула  до свого болота.
Кинула....
Не подумала, що біду наробила
І  мало їй, мало,
Тай суне  далі в котьол   своє рило.
Розмішує , булькає….
Ятрить   серця й душі простого народу,
Колотить...
Підкошує  смертних  від заходу аж до  сходу.
Не жаліє ,ні старого , ні  малого,
Ні неньки , ні батька,
Отака вона,  проклятуща
Влада   продажна.


Рецензии
Хорошо сказали о продажной власти - "проклятуща"!

Николай Набитович   04.11.2014 10:14     Заявить о нарушении
Спасибо за отзыв!

Елена Полищук -Зелинская   06.11.2014 00:41   Заявить о нарушении