Без пафосу скажу...

    Без пафосу скажу, по щірості,
    Що землю нашу змалечку люблю.
    У спокої і тихій ніжності
    Несу до неї сповідь, говорю.

    Так іноді буває боляче,
    Незатишно і зимно на душі,
    Не в радість і проміння сонячне,
    І день тяжкий, хоч - плач, а хоч - кричи!

    Іду на берег сивого Дніпра,
    Або в жита сповідатись. Дивлюсь,
    І вже відходять біди і жура -
    Дала наснагу знов земля. Молюсь. 


Рецензии