Жовто-червоний зорепад
Чаруе блиск очей.
Стрімкий потік порад,
Гра світу та тіней.
Чим звабила мене пора?
Своїми кольорами.
Чи то любов чи то примара?
Така як е та грае з нами.
Пр
Я прошепчу:"тебе люблю".
Колір очей, його волосся.
Мерщій слова ті заберу.
Скажу, немов, йому здалося.
Щастя майструю
Коло твого серця.
Щоразу я чую
Як воно у тебе бьеться.
Тепло заполонило
Веснянні діброви.
А моє щастя гріло
Твої палкі розмови.
Пр
Я прошепчу:"тебе люблю".
Колір очей, його волосся.
Мерщій слова ті заберу.
Скажу, немов, йому здалося.
Поруч из ним
Я точно знаю, я точно знаю,
Перечикаю сотні зим
і все без змін, його кохаю.
Жовто-червоний зорепад,
Чаруе блиск очей.
Стрімкий потік порад,
Гра світу та тіней.
Свидетельство о публикации №114082702435