Шлюбний акровiрш

Св"ятковий день недільний,
Вінчальний дзвін мелодій
І настрій всіх весільний...
Тремтять від щастя двоє.
Летять пісень веселих
Акорди аж до неба,
На серці наречених
Кохання їх взаємне,
Ансамбль пісень приємних.

Така чудова пара
Аж подих замирає.

І вже пора настала
Любов що меж не знає
Люб"язно поєднати...
Я радий їх вітати


Рецензии