Укра нська терм нолог я

Хвалилися Піхва з Дупою –
Хто краще знайома з Залупою?
До спору доєднався  Рот-
Я кращій отсмок тай обгорт!

Крапку поставили Очі:
- Дурепи, до сексу охочі –
Ця штука як тряпка висить
Що вранці , що кожної ночі...


Рецензии