Мати
Молиться
За свого сина
Кожна мати
Чекає кожен день
Лмстів!
Дзвінків!
З місця страшних подій
На жаль деякі листи
Приносять біль,страждання
Зміст рядків
Як в серце ніж
Сина втратила вона
І навіщо далі жить
Подумала вона
І ця мати не одна така
У всьому винна ця проклята війна
Свидетельство о публикации №114082608532