Дощ у Львовi

Проткнули шпилі небо Львова
І з хмари вмить трильйон квасольок.
Шукають перехожі крова,
Струмки яскравих парасольок

Шумлять потоками, що річки
Від центру до дрібних кав'ярень.
Так темно, хоч запалюй свічку,
Так вогко, що по чарці вжарим!
26.08.2014


Рецензии