Червоно-чорна мрия

ЧЕРВОНО-ЧОРНА МРІЯ.

Хто червоно-чорний
Прапор підійма?
Знає щастя в чому –
Москалів нема!

Мріє про країну,
Що без москалів:
Там живуть родини
Вільних трударів.

Акуратні хати,
Господарства суть,
Бо хазяйнуваті
Люди там живуть.

Є в хлівах тварини,
І немає дня,
Стіл щоб без свинини –
В кожного свиня!

У полях рослини
Надають зерна,
Є земля і клімат,
І морська волна.

Хоч сідай у човен,
Хоч простуйся так.
Рій червоно-чорний
ПАПУАСЬКИЙ флаг!*

*Красно-черные цвета флагов любителей Степана Бандеры, столь популярные сегодня на Украине, еще и цвета государственного флага Папуа-Новой Гвинеи. Основными занятиями папуасов являются растениеводство и свиноводство, реже охота и рыболовство (из Википедии).


Рецензии
Умієте Ви, батєнька, не в брову так, а поміж бровєй!)))

Олег Омелянчук   27.08.2014 20:12     Заявить о нарушении