Чути, падають вранiшнi роси
До 23 річниці незалежності
Украіни.
Чути, падають вранішні роси,
Квітне мила і рідна земля.
Заплету маків цвіт я у коси,
Українонько, доле моя!
Лиш, до тебе любов моя лине,
І за тебе, лиш, серце болить
Вірю, в світі ніколи не згине,
Не зів"яне садів твоїх цвіт!
Ще з козацького давнього роду
Жага волі у наших серцях.
Нам, нащадкам Господь в нагороду
Незалежності й віри дав шлях.
Ти синів надихаєш до бою,
В час суворий на захист стають,
Я пишаюсь, Вкраїно, тобою,
Не зламати тебе, не зігнуть!
Не кружляють хай вражії круки,
Сильний дух боротьби є у нас.
Не здолають тортури і муки,
Перемога прийде у свій час!
Чуєш, вранішні падають роси
У дозрілі серпневі сади,
Заплету маків цвіт я у коси,
Процвітай, Україно, завжди!
Свидетельство о публикации №114082604730