Я до тебе...

Не скупись поцілунків
Не варто...
Ти проник у серце моє
І це не жарти.
Ти завжди у думках
Це вже серйозно.
Друзі, покер, коньяк, телефон мовчить...
В кімнаті морозно...
Так, я тут, не хвилюйся
Зажду приїзду.
Відсутність тебе не порушить мого
Здорового глузду.
Відсутність твоя гірка та
Так живуть мільйони..
Це наше життя, гарячі серця,
Твої й мої закони.
Прогулянки, ніч, поцілунки,
Порушу кордони.
Дозволено все, ну майже все,
Замерзаю від втоми.
Ти десь там, так далеко та я тут
залишаюсь.. Вірно...
Будь упевнений живу зразково,
Емоцій безмірно.
Ти десь там, ти один,
А можливо багато...
Знову ніч, кожен сон і час до тебе
Прагну завзято.
Зачекаю, зажду, обійми гарячі
Ніжністю пройняті...
У рядках все про тебе, вірші
тобою налляті.
Обійми, запали моє серце собою,
Своєю любов'ю.
Усе розумієш. Та все ж сумую...
Тихо промовлю...
Відстань ламає,але ми надійні,
Нас не зламати .
Ми одне одному вірні, це наших
Почуттів кантати.
Мить затримай, життя важливе,
Серйозні цитати:
"Не знаєш можливо, та я готова тебе
Усе життя цілувати!"
Не сумнівайся, повір я знаю,
Буде важко...
Та не втомись запевняти
 "Заспокойся голубко, моя ти пташко..."!


Рецензии