В памъять про Божу Орду и йийи людэй-ордынцив

За що вы лаетэ Орду,
За що злословытэ
На стэпнякив убогых
На тую стэповую голоту
Що заступыла злу
В Наш Ридный Край дорогу?
Воны пиднялы впавшый було Стяг
Народовладдя, правду и свободу
Дэ нэ осталось правэдных людэй
Сталы воны спасинням для народу...


Рецензии