вирш на память про Божу Орду и ии людей

Навіть якщо ти не потомок воїнів з Орди, мусиш цю правду знать: люди тоді за шаблі взялись, бо не хотіли просто так помирать... Не цар і не князь їм право це дав, насмерть стоять, вони з ласки Божої самі його здобули, бо не хотіли просто так помирать... Божа Орда існує завжди й відкрита для всіх - кожен до неї шлях тоді віднайде, як буде спасати своїх...


Рецензии